Wij stofferen zowel het binnen- als het buitenwerk van uw boot. Voor iedere gewenste stoffering leveren wij een toepassing op maat. U kunt bijvoorbeeld denken aan een prachtige zithoek met net dat ene stiksel in die onderscheidende kleur die het afmaakt. Kussens, buitendekken, slaapvertrekken, een zonnedek met ligstoelen, alles is mogelijk in goed overleg.

Bijbehorende sierkussens, plafondstoffering en tapijt maken het stoffeerwerk compleet. Ook voor herstoffering kunt u ons inzetten.

Wij hebben ruime keuze in kleur zowel in leder als in (outdoor) stoffen. Uiteraard is zitcomfort hierbij essentieel. U kunt bij ons proef zitten en op die manier bepalen wat u zelf prettig vindt. Iedere gewenste dikte en vorm is mogelijk. Wij adviseren u graag hierin.

Bij ons draait het om vakwerk. Wij willen graag ons steentje bijdragen aan die ene mooie boot waar u als klant jarenlang over heeft gedroomd en nu eindelijk van kunt gaan genieten.

Wij denken met u mee en omdat wij ons vak met passie uitoefenen is er veel mogelijk. Heeft u speciale wensen, geef ze rustig bij ons aan. Wij streven er altijd naar uw wensen werkelijkheid te laten worden.